Behind The Soul

Fotografie is een krachtig medium dat in staat is om emoties, verhalen en diepgaande betekenissen vast te leggen. De fotoreeks ‘Behind the Soul’ is een opmerkelijk voorbeeld van hoe beelden kunnen dienen als venster naar de innerlijke wereld van mensen en hun verhalen kunnen onthullen. Deze reeks, gemaakt door Wendy Leyten, heeft de capaciteit om de kijker mee te nemen op een reis door de menselijke ervaring, en daarmee vragen op te roepen over identiteit, emoties en het menselijk bestaan.

‘Behind the Soul’ is een fotoreeks die bestaat uit een verzameling portretten die meer zijn dan alleen maar gezichten. Er wordt doorheen de filter, het masker gekeken die velen van ons dragen. Elk beeld in de reeks lijkt de oppervlakte van de huid te doorboren en rechtstreeks in de ziel van het onderwerp te kijken. Wendy heeft met precisie en empathie de unieke karaktertrekken van elk individu vastgelegd, terwijl er tegelijkertijd een gevoel van diepte en complexiteit wordt gecreëerd dat verder gaat dan wat met het blote oog zichtbaar is.

Boek vandaag nog je unieke fotoshoot ‘Behind The Soul’

“Behind the Soul” is geen gewone fotoreportage. Het is een meesterwerk dat is ontstaan uit het verlangen om echte emoties vast te leggen – rauw, ongefilterd en authentiek.

Deze fotoreportage kan jou helpen om je innerlijke kracht, en om je ware schoonheid te omarmen. De fotoreportage is meer dan alleen een fotoreportage. Het is een ontmoeting met je ware zelf. Wie ben jij echt in je zijn?


Gedurende deze sessie wordt jij begeleid door Wendy. Ze biedt je een persoonlijke begeleiding en praktische technieken en inzichten om je te helpen je energie te balanceren je je levenspad helderder te zien.

Ga vanuit je hoofd naar je hart en laat je ware licht schijnen.

Wat de fotoreportage ‘Behind the Soul’ onderscheidt, is het vermogen om verhalen te onthullen die diep van binnen leven. Wendy begeleidt je stap voor stap in deze reportage. De portretten lijken momentopnames te zijn van de meest kwetsbare en authentieke momenten van deze individuen, waarbij hun ware emoties en gedachten worden blootgelegd.

Elk beeld in de reeks fungeert als een venster naar een andere wereld, waarbij de kijker wordt uitgenodigd om zich af te vragen over de levensverhalen van de geportretteerden. Wat zijn hun vreugdes, angsten, dromen en worstelingen? De fotoreeks nodigt uit tot introspectie en empathie, en herinnert ons eraan dat ieder mens een diepgaand verhaal heeft dat niet altijd zichtbaar is aan de oppervlakte.

Door zelf een fotoreportage ‘Behind The Soul te boeken wordt het meer dan een verzameling van foto’s. Het is een reis naar de diepte van de menselijke ervaring. De fotoreeks getuigt van de kracht van fotografie om emoties en betekenissen vast te leggen die verder gaan dan woorden.

In de zoektocht naar mijn ware ‘ik’, heb ik Wendy gecontacteerd voor een ‘Behind the soul’ fotoshoot, nieuw in haar rijke gamma. Aanvankelijk was ik zeer zenuwachtig, maar dit bleek nergens voor nodig. Het is een ware beleving vanaf de eerste minuut in een unieke setting in de natuur, met instrumentale effecten en begeleid op de zachte, innemende stem van Wendy. Je zit neer, sluit je ogen en laat je meevoeren naar het diepste gevoel in je lichaam. Een eindeloos gevoel waarbij je veel energie loslaat en weer opneemt. Hier wordt alle tijd voor genomen. Nadien voelde ik mij zeer gelukkig, een opperbest gevoel hield ik eraan over. Je zou haast vergeten dat Wendy ook een professionele fotografe is, dus werd vervolgens de fotoshoot afgewerkt met mooie, ongedwongen foto´s als resultaat. Top! – Fabio “.

Waarom “Behind the Soul” Boeken?

  1. Holistische benadering: Deze bundel combineert krachtige elementen om je te ondersteunen op mentaal & emotioneel niveau.
  2. Persoonlijke groei: Duik in jezelf en ontdek aspecten die leiden tot persoonlijke groei en bewustzijn.
  3. Concreet advies: De inzichten die je krijgt, worden vertaald naar praktisch advies dat je direct kunt toepassen om positieve veranderingen te bewerkstelligen
  4. Professionele Benadering: Wendy heeft jarenlange ervaring en begrijpt hoe ze de juiste momenten moet vastleggen zonder de natuurlijke stroom van gebeurtenissen te verstoren. Dit zorgt voor oprechte en spontane opnamen.
  5. Tastbare herinnering: Naast inzichten en groei, houd je prachtige professionele foto’s over die je reis van zelfontdekking symboliseren.

INFO


♡ Duur  ± 3 uur, dit is ook afhankelijk van je individueel proces.
♡ 1 op 1 coaching die ontwikkeld is om jou te empoweren en te begeleiden op jouw pad naar groei.
♡ Fotoshoot Met daaruit minstens 10 professioneel bewerkte foto’s digitaal aangeleverd
♡ Natuur locatie in Arendonk. Wens je een andere locatie dan is dit bespreekbaar mits eventuele transportkosten. *

€375 ,-

*excl extra eventuele transportkosten 0.50 cm/km (dit is het equivalent voor de tijd en de afstand).

Extra mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Stuur een mail voor info of om een fotoreportage te boeken.

Zij gingen je al voor