Flower Wisdom naar Amerika

Mijn vorige fotoreeks, genaamd Flower Wisdom, heeft de aandacht getrokken van een Amerikaanse curator, en nu heb ik jouw hulp nodig om deze prachtige foto’s, samen met de winnende foto van National Geographic over de watersnoodramp van 2021 in België, naar Amerika te brengen.

Over Flower Wisdom:

Flower Wisdom is een buitengewone verzameling foto’s van verschillende soorten bloemen, gefotografeerd in hun natuurlijke omgeving. Elke bloem heeft zijn eigen unieke kenmerken en betekenissen. Maar deze serie gaat verder dan alleen het vastleggen van hun fysieke schoonheid. Het is een artistieke verkenning van de symboliek en diepere betekenis die bloemen dragen in diverse culturele en contextuele achtergronden.

Deze fotoreeks daagt je uit om diep na te denken over de natuur, vergankelijkheid en de cycli van het leven. Elk beeld lijkt een momentopname te zijn van een tijdloze waarheid die inherent is aan ons bestaan. Door te spelen met licht, schaduw en compositie, trekken de foto’s de aandacht van kijkers naar de subtiliteiten van bloemen en nodigen ze uit om na te denken over hun eigen plaats in de wereld.

Ook de foto van de Watersnoodramp’21 verdient het om over de grenzen bekend te worden om bewustwording te creëren.

Waarom heb ik jouw hulp nodig?

Om ‘Flower Wisdom’ en de winnende foto van National Geographic naar Amerika te brengen en deze fotoreeks aan een breder publiek te presenteren, heb ik financiële steun nodig. Dit omvat kosten voor afdrukken, verzenden, galerieruimte, marketing en eventuele juridische formaliteiten. Het is een spannende kans, maar het brengen van kunst naar internationale podia kan kostbaar zijn.

Hoe kun je helpen?

Elke bijdrage, groot of klein, brengt mij dichter bij het doel. Hier zijn enkele manieren waarop je kunt bijdragen:

Doneer: Klik op de knop “Doneer nu” om een financiële bijdrage te doen.
https://www.gofundme.com/f/help-een-belgische-fotoreeks-naar-usa-te-brengen

kan je niet doneren via deze GoFund Me, dan kan je ook atlijd deze betaallink gebruiken:

Deel: Deel deze GoFundMe-link met je vrienden, familie en netwerk om ons bereik te vergroten.

Steun: Bied aan om te helpen bij het verspreiden van het nieuws, organiseren van evenementen of op andere manieren die je kunt bedenken.

Ik ben dankbaar voor elke vorm van steun die je kunt bieden. Samen kunnen we ‘Flower Wisdom’ naar Amerika brengen en een internationaal publiek laten genieten van deze betoverende foto’s.

Bedankt voor je steun!

Jouw bijdrage maakt dit avontuur mogelijk. Ik kan niet wachten om de fotoreeks ‘Flower Wisdom’ met de wereld te delen en een diepgaande impact te maken met deze artistieke verkenning van de natuur en het leven.

Met vriendelijke groet,

Wendy

www.wendyleyten.be